No więc dzis kolejny dzień w życiorysie. Chyba nie był to dzień stracony. Mieli¶my dwwa polskie, i moja "ulubiona" nauczycielka postawiła 1 za brak wypracowania tym, którzy byli w ¶rodę w Domu Dziecka, czyli połowie klasy. Dziwna baba :/. Potem angieslki. Heh, niezł± nauczycielkę mamy . Póżniej pisali¶my sprawdzian z matmy, chyba nieĽle mi poszło. Potem chemia z 1a i wf. Wróciłam do domku i czekam na Effke, bo ma do mnie przyjechać . Wczoraj wieczorkiem gadałam z jednym go¶ciem. Zianie było z deczka. zadzwoniłam do niego i nawijamy na równo . Wogóle teraz mam niezły humor. Mam nadzieję, że dzi¶ nic mi go nie zniszczy. Jest ¶liczna pogoda i wogóle, więc uważam, że będzie super . Mam nadzieję, że dzi¶ Krzysiek będzie na GG, bo się mi nudzi, jak go nie ma. Dzi¶ mam dokończyć rozmowę z Darkiem. Nie wiem, do czego on d±ży, ale głupio się czuje. Dzi¶ miałam się spotkać z Markiem, ale co¶ czuje, że to nie wypali . Szkoda. Może uda mi się w poniedziałek. Effki jeszcze nie ma, co do¶ć dziwne jest . No, ale poczekamy - zobaczymy. Na razie robie sobie jaja, nie ważne w jaki sposób, ale jest ciekawie . Nie mam pomysłu na dzisiejsz± notkę. Wogóle ostatnio na nic nie mam pomysłów. Leniwa się zrobiłam, ale to wszstko przez t± pogodę. OK, kończę. Pa. |